بهترین روش شستشوی کندانسور کولر گازی


بعد از اینکه پنل داخلی کولر گازی را شستشو دادید ، باید کندانسور کولر گازی یا همان پنل خارجی را شستشو دهید‌. حتماً توجه داشته باشید که در این مرحله باید همچنان برق کولر گازی را قطع کنید تا هیچگونه اتصالی در مدار دستگاه و قسمت برد کولرگازی صورت نگیرد‌. هرگونه اتصالی در برد کولر گازی می تواند منجر به سوختن برد دستگاه شود‌. پس لطفا قبل از هر چیزی ابتدا برق دستگاه را قطع کنید.


برای پیدا کردن

نحوه شستشو کندانسور و پنل بیرونی کولر گازی معمولا دو روش وجود دارد که ما در ادامه هر دو روش را به شما آموزش می دهیم:


 روش اول مناسب کسانی است که کاملاً مبتدی هستند و هیچ‌ گونه آشنایی قبلی با مسائل فنی کولر گازی ندارند‌.

 روش دوم مناسب دوستانی هست که از قبل با مسائل فنی تا حدودی آشنایی دارند و میتوانند مشکلات دستگاه را پیدا کرده و یا بر طرف کنند‌.

 

آموزش روش اول :


از آنجا که شما با مسائل فنی آشنایی خیلی کمی دارید ، میتوانید با رعایت اصول اولیه مانند شستشو دستگاه از بابت سرمادهی مناسب و راندمان کولرگازی مطمئن شوید‌. به این ترتیب تا حدود زیادی هم در مصرف برق صرفه جویی خواهید کرد‌. ببدین ترتیب

نحوه شستشو کندانسور و پنل بیرونی کولر گازی به شرح زیر است.


اگر دستگاه کارواش خانگی یا یک جت پمپ دارید ، می توانید با استفاده از آن پنل پشت و کنار کندانسور را با آب پرفشار کاملاً تمیز کرده و کثیفی ها را پاک کنید‌.


در حین کار نگران موتور فن دستگاه که ممکن است هنگام شستشو خیس شود نباشید چون این موتور کاملاً در برابر آب عایق می باشد و مشکلی برای دستگاه پیش نخواهد آمد.


وقتی پنل ها را شستشو دادید و کثیفی ها شسته شدند ، تا دو ساعت کولر را روشن نکنید‌. بعد از گذشت ۲ ساعت می‌توانید کولرگازی را روشن کرده و شاهد سرمای لذت‌ بخش کولر گازی باشید‌.


مراقب باشید که در هنگام شستشو اگر آب را با فشار زیاد به طرف کویل ها یا همان پره های فی دستگاه بگیرید ، ممکن است این کویل ها یا پره ها خم شده و در راندمان و کارکرد کولر گازی تاثیر منفی بگذارند‌. تا جایی که میتوانید در هنگام شستشو دقت کافی داشته باشید‌.


آموزش روش دوم :


روش دوم مخصوص دوستانی است که از قبل تا حدودی با مسائل فنی آشنایی دارند‌.‌ توصیه میشود قبل از شستشو پنل ها ، درب بالایی کندانسور که در شکل روبرو مشخص شده است را بازکرده و تمامی کویل ها (فین) را به صورت کامل با فشار آب یا دستگاه کارواش خانگی شستشو دهید و هنگامی که از تمیز شدن کویل ها مطمئن شدید ، نوبت به جعبه برق دستگاه می‌رسد.


 تا جایی که امکان دارد سعی کنید خاک روی جعبه برق را گرفته و جعبه برق را حسابی تمیز کنید‌. تمامی پیچ‌ها را با پیچ‌گوشتی محکم کنید تا هنگام شستشو براثر لرزش دستگاه هیچ کدام از سیم ها باز نشوند‌. اگر هر کدام از سیم ها شل شده و یا باز شوند نیاز است که با تعمیرکار متخصص کولر گازی تماس گرفته و از او بخواهید که برای بررسی جعبه برق دستگاه شما به شما کمک کند. 


بعد از شستشو کویل ها ، درب بالایی را مثل حالت اول بر روی دستگاه ببندید و پیچ‌ های آن را محکم کنید تا کولر گازی هنگام کار هیچگونه سر و صدای اضافی تولید نکند‌.


همین کار های بسیار ساده که شما انجام می دهید تا حد بسیار زیادی در کارکرد و راندمان دستگاه شما تاثیر دارد و میتواند جلوی خرابی های بیشتر را بگیرد‌ و شما تا مدت ها نیاز به تعمیر کولر گازی نخواهید داشت. به همین دلیل تا حد بسیار زیادی هم در هزینه های شما صرفه جویی خواهد شد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها