اصولا با خرید خانه جدید و یا تعویض کولر خود نیاز به نصب کولر گازی در خانه احساس می شود. کولر گازی نسبت به کولر آبی مزایای بسیاری دارد و باعث می شود که محیط خانه زود سرد شود و به نتیجه مورد نظر شما دست یابد.

نصب کولر گازی حتما باید توسط نصاب ماهر و خبره انجام شود تا در آینده درچار مشکل نشوید.


روند نصب یک دستگاه کولر گازی:

در ابتدای

نصب کولر گازی باید سینی پنل را نصب کرد که وظیفه نگهداری پنل داخلی را دارد. این سینی باید تراز شده نصب گردد این سینی باید 10 تا 30 سانتی مت از سقف فاصله داشته باشد با توجه به جایگذاری پنل داخلی موقعیت کندانسور بیرونی را مشخص کرده و برای کندانسور یک پایه زمینی یا دیواری تعبیه میکنید.


لوله کشی کولر گازی (اتصال بین کندانسور و پنل):

در ابتدا باید لوله های اتصال را وکیوم کرد. دو دلیل اصلی برای وکیوم کردن مورد نظر میباشد: 1 عمل وکیوم لوله های اتصال باعث میشود هیچ گونه رطوبت و هوایی داخل لوله وجود نداشته باشد زیرا به مرور باعث آسیب رسیدن به کولر گازی میشود. 2 عمل وکیوم باعث تمیز شدن لوله ها از گردو غبار میباشد و از گرفتگی سیستم در طول کارکرد جلوگیری میکند. باید توجه داشت که اتصال بین لوله ها و لوله با کولر گازی به درستی صورت گرفته باشد تا از نشتی گاز در طول مدت کارکرد کولر گازی جلوگیری شود. در ابتدا باید متراژ لوله از پنل تا کندانسور محاسبه گردد با استفاده از متر و به صورت دقیق از روی دیوار متراژ را محاسبه کنید هم چنین دقت داشته باشید که فاصله هایی که دارای خم میباشند را به درستی و با دقت اندازه گیری کنید. در هنگام برش لوله دقت داشته باشید که لوله را دقیقا به صورت 90 درجه برش بزنید. در غیر این صورت نشتی گاز خواهیم داشت.هم چنین دقت داشته باشید که همیشه در زمان برش لوله 30 تا 40 سانتی متر بیشتر از متراژ محاسبه شده لوله را برش دهید. قبل از اتصال لوله ها باید مقطع لوله را پلیسه گیری کنید در غیر این صورت نشتی گاز خواهید داشت و در برش از اره آهن بر به هیچ وجه استفاده نشود و فقط از لوله بر استفاده کنید.زمانی که پلیسه گیری کردید سپس مهره را رد کرده و لوله را پرچ می کنید.


اصول لوله کشی:

1 -لوله مسی با ضخامت مناسب دستگاه 2 -ابزار کاربردی: لوله بر ، دستگاه هلال کن(پرچ) ، سمباده برای پلیسه گیری ، آچار وزنی 3 -کابل (نسبت به متراژ لوله 5 تا 6 متر بیشتر در نظر بگیرید) مراحل بریدن لوله در نصب کولر گازی: در ابتدا به یک دستگاه لوله بر نیاز دارید. لوله را داخل لوله بر قرار داده و با وارد کردن یک فشار مین به پیچ لوله بر ، لوله را پاد ساعت گرد چرخانده تا لوله بریده شود. لوله بریه شده را با سوهان مخصوص پلیسه گیری کنید تا از نشتی جلوگیر شود. هم چنین برای جلوگیری از نشتی باید توجه داشت که لوله دچار ترک نشده باشد. با استفاده از لوله پاک کن داخل لوله را به خوبی تمیز کنید.


مراحل پرچ لوله در

نصب کولر گازی:

لوله را داخل لوله گیر قرار داده و محکم میکنید. زیرا در صورت حکم نبودن ممکن است در هنگام پرچ کردن لوله جابه جا شده و عملیات پرچ به خوبی انجام نپدیرد. در زمان پرچ کردن و باز کردن پرچ کن دقت کنید که به لوله آسیب نزنید.


مراحل سیم کشی در نصب کولر گازی:

در سیم کشی باید سیم ها از پشت دستگاه پنل داخلی کشیده و به جلوی آن هدایت کرد. سیم زرد یا سبز سیم اتصال به زمین میباشد. خروجی یک سیم آبی خروجی 2 سیم قهوه ای خروجی 3 سیم قرمز


راه اندازی کولر گازی:

زمانی که کولر گازی شما نو میباشد و میخواهید برای اولین بار آن را نصب کنید باید هوای داخلی یونیت و لوله ها را از رطوبت و گرد و غبار تخلیه کنید. اما کندانسور(یونیت خارجی) دارای گاز میباشد و احتیاج به عمل وکیوم ندارد. امروزه بهترین و به صرفه ترین راه برای انجام عمل رطوبت گیری ، وکیوم کردن کولر گازی میباشد. عمل وکیوم قبل از راه اندازی دستگاه عمری ضروری است زیرا اگر رطوبت و گردو غبار از طریق لوله و یا هوای داخل پنل وارد سیستم شود باعث کاهش روند کارکرد دستگاه و در نهایت صدمه دیدن کولر گازی میشود. لازم به ذکر است در سیستم های که گاز داخلی کندانسور به هر علتی خالی شده باشد قبل از انجام عمل وکیوم باید شیرهای سرویس را باز نگه داشته تا ععمل تخلیه به صورت کامل در کل سیستم انجام پذیرد.



مشخصات

آخرین جستجو ها