نصب کولر گازی شامل پنج مرحله می باشد. اما قبل از نصب کولر گازی باید مکان مناسبی را برای نصب کولر گازی انتخاب کنیم مکان کولر گازی خیلی مسئله مهمی است . مکانی که انتخاب می کنیم باید ایزوله با محیط بیرون باشد . طبق گزارشاتی که از طرف تعمیرکار کولر هنگام اتمام تعمیر داده میشود بخشی از خرابی کولر به دلیل محل نصب نامناسب کولر گازی است. 

کولر گازی باید در جایی نصب شود که  دور از  ارتباط مستقیم با نور خورشید و منبع گرمایی است. دیوار انتخاب شده باید توانایی تحمل وزن این قطعه داخلی را داشته باشد. قطعه داخلی باید حدود ۱ متر از تلویزیون، آنتن، تلفن و سیستم امنیتی خانه فاصله داشته باشد. در صورت عدم رعایت فاصله مناسب افت ولتاژ برق اتفاق می افتد و مشکلی برای دستگاه ایجاد می شود.

نصب کولر گازی در بندرعباس از خدمات ویژه ای است که در این شهر در تابستان انجام می شود.


مراحل کار یک نصاب کولر گازی در بندرعباس  :


1- نصب قسمت داخلی کولر گازی

جهت نصب سینی احتیاج به یک تراز بوده تا سینی بصورت تراز روی دیوار نصب گردد و از دلر چکشی و مته مخصوص برای سوراخ کاری روی دیوار استفاده می شود، همچنین نگدارنده ریموت کنترل بر روی دیوار در مکانی که به راحتی قابل دسترس باشد لازم است .

2- نصب قسمت بیرونی کولر گازی

نصب یک پایه مناسب و مقاوم برای یونیت خارجی بر روی دیوار پشت بام روی زمین یا سقف های شیب دار .

3- نصب ابزارهای الکترونیکی و برقی کولر گازی

نصب یک فیوز مناسب از نوع فیوز کند کار ( فیوز موتوری ) و همچنین استفاده از کابل استاندارد و مرغوب متناسب با جریان مصرفی دستگاه در جائیکه سیستم اتصال زمین ( ارت ) وجود دارد. سیم ارت دستگاه را حتما وصل کنید.

4- نصب قسمت لوله کشی کولر گازی

در این مرحله باید لوله کشی بین بخش خارجی کولر و بخش داخلی انجام گردد. سعی کنید تا حد امکان مسیر لوله کشی مستقیم باشد. در صورت وجود زاویه در مسیر لوله کشی خم کاری لوله ها بدقت و طبق آموزشهای شرکت انجام شود. حتما  لوله ها بایستی از محل واحد داخلی کولر تا واحد خارجی ان عایق گردد. حتما لوله و عایق داخل پرایمر قرار گیرد و برای اتصال عایق ها به یکدیگر از چسب مخصوص عایق استفاده شود زیرا استفاده از لنت برق و مواردی از این دست باعث از بین رفتن قطر عایق میگردد.

5-در نهایت وکیوم کردن دستگاه کولر گازی

بعد از انجام تمام مراحل توضیح داده شده نوبت به مرحله نهایی نصب ، وکیوم کردن دستگاه کولر گاز ی می رسد برای اینکار باید حتما از پمپ وکیوم استفاده کرد. به این نکته توجه داشته باشید که بعضی از تعمیرکاران بجای استفاده از پمپ وکیوم از کمپرسور یخچال استفاده می کنند که اینکار غیر قانونی و غیر استاندارد است زیرا کمپرسور نمی تواند رطوبت داخل کولر گازی را خارج کند و همین موضوع، وجود رطوبت در کولر گازی  باعث میشود به مرور زمان دچار مشکل و حتی منجر به سوختن کمپرسور کولر گازی می شود.


اگر دستگاه وکیوم نشود چه اتفاقی ممکن است رخ دهد:


اگر دستگاه وکیوم نشود فشار سیستم بالامیرود  .

جریان مصرفی افزایش می یابد.

 ظرفیت سیستم کم می شود  .

لوله ها در اثر رطوبت می زنند  .

 لوله ها در اثر رطوبت دچار خوردگی می شود  .

رطوبت موجود با روغن ترکیب شده و ایجاد اسید و لجن در سیستم می کند.


تست فشار و نشت یابی کولر گازی :


ابتدا از بسته بودن شیرها مطمئن شوید، با برداشتن درپوش شیر های کندانسور از بسته بودن آنها مطمئن شوید.

سپس یک شیلنگ گیج را به شیر گاز وصل کرده و شیلنگ دیگر گیج را به کپسول ازت وصل کنید شیر کپسول را باز کرده تا فشار کپسول به  150 برسد.

برای مطمئن شدن از نشتی نداشتن محل های جوشکاری آنها را آغشته به کف و صابون کرده و به فشار گیج دقت کنید زیرا اگر عقربه گیج پایین آمده باشد یعنی سیستم نشتی دارد.

پس از طی کردن مراحل نشت یابی و تست فشار کپسول را جدا کنید و مراحل وکیوم را طی کنید.



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها